Socies

L’Ateneu Popular Flor de Maig és un projecte autogestionat que es sustenta en la implicació i la participació de totes aquelles persones que formen part del projecte i/o que se’l senten proper.

 

carnet_v1

 

Per què és important fer-se sòcia?

Fer-se sòcia et vincula de forma més directa amb el projecte, et dóna dret a participar en totes les decisions que afectin el projecte i és una forma de participar econòmicament del projecte tot garantint la seva independència i autonomia.

Què implica ser sòcia de l’Ateneu Flor de Maig?

Totes les persones sòcies són convocades a les Assemblees Generals del projecte (3 d’ordinàries més les extraordinàries que puguin sorgir), són informades setmana rera setmana de les activitats que hi tenen lloc i poden demanar l’espai per realitzar-hi noves activitats.

Qui ha de ser sòcia? 

Totes les persones que utilitzen de forma regular l’Ateneu han de ser sòcies del projecte, ja que és la manera de canalitzar la participació i el repartiment de les tasques de gestió que implica el mateix.

Qui pot ser sòcia? 

Totes les persones que es sentin properes a aquest projecte i vulguin mostrar el seu recolzament, fer-se sòcia és una de les millors opcions! Com més sòcies siguem, més fort i més impacte transformador tindrà el projecte!

Quin cost té ser sòcia?

Es demana una quota anual de 15€, 30 € o 45€ en funció de les capacitats econòmiques de cadascú. També s’entén que amb l’actual situació et facis sòcia sense pagar quota! Tenim clar que ningú no deixarà de ser sòcia per motius econòmics.

Tens alguna pregunta més? escriu-nos a flordemaig3@gmail.com o per xarxes socials! (http://twitter.com/flordemaig)

 FORMULARI PER FER-TE SOCI/SÒCIA:

 *aquesta pàgina ha estat dissenyada perquè les teves dades siguin gestionades en tot el procés de forma segura. 

Fields marked with an * are required