La Flor, Espai veïnal autogestionat

L’Ateneu Popular Flor de Maig és un projecte autogestionat que es sustenta en la implicació i la participació de totes aquelles persones que formen part del projecte i/o que se’l senten proper.

Per què és important fer-se sòcia?

Fer-se sòcia et vincula de forma més directa amb el projecte, et dóna dret a participar en totes les decisions que afectin el projecte i és una forma de participar econòmicament del projecte tot garantint la seva independència i autonomia.

Què implica ser sòcia de l’Ateneu Flor de Maig?

Utilitzar l’espai social i ser usuària o responsable de les activitats estables de l’Ateneu. Demanar espais per realitzar activitats puntuals o estables, obertes al públic o no. Dret a participar en l’Assemblea General de l’Ateneu. Participar en la gestió de l’Ateneu.

Qui pot ser sòcia?

Totes les persones que es sentin properes a aquest projecte i vulguin mostrar el seu recolzament, fer-se sòcia és una de les millors opcions! Com més sòcies siguem, més fort i més impacte transformador tindrà el projecte!

Quin cost té ser sòcia?

Es demana una quota mínima de 12€/any, i hi ha opcions de 24 €/any o 48€/any en funció de les capacitats econòmiques de cadascú.

També s’entén que amb l’actual situació et facis sòcia sense pagar quota! Tenim clar que ningú no deixarà de ser sòcia per motius econòmics.

Tens alguna pregunta més?

Escriu-nos a comunicacio@laflordemaig.cat

 

Formulari per fer-te sòcia

No es permetran actituds masclistes, feixistes, racistes, homòfobes…

No es permetran activitats comercials.

No es permet l’intercanvi econòmic.

No es permetran activitats de partits polítics.

info@laflordemaig.cat
C/Doctor Trueta, 195. Poblenou