La Filadora

Assemblea Feminista de Poblenou.

lafiladoraP9@gmail.com

Som un col·lectiu de dones, lesbianes, trans i bisexuals del barri de Poblenou. És un espai de cures i segur on compartir experiències i fer front als actuals sistemes d’opressió heteropatriarcal i capitalista, així com altres eixos d’opressió que poden patir les dones (feixisme, racisme, classisme…).

l’Assemblea Feminista La Filadora del Poblenou té l’objectiu de treballar per aconseguir un Poblenou feminista. Així com, coordinar-nos i començar a treballar amb la resta de moviment feminista de la ciutat i del país per aconseguir una societat feminista.

Som la llavor de la Vaga de Totes on vam aconseguir agrupar-nos un grup de dones al barri i vam retrobar-nos l’estiu de 2017 davant la necessitat d’estar organitzades durant les festes majors del barri. En aquests mesos hem aconseguit ser moltes i organitzar-nos dones de diverses edats, necessitats, col·lectius i organitzacions del barri coincidint que tenim com a objectiu fer del Poblenou un barri feminista, així com apoderar-nos col·lectivament.

info@laflordemaig.cat

C/Doctor Trueta, 195. Poblenou