Greenpeace

Greenpeace és una organització ecologista i pacifista, política i económicament independent que denuncia els problemes utilitzant sempre l’acció directa no violenta. Té 3 milions de socis al món i està present a més de 50 països. A Espanya compta amb uns 125 mil socis, i una xarxa de voluntaris (voluntas) present a més de 30 ciutats.

Amb gairebé 50 anys d’història, Greenpeace és una organització internacional que lluita per respondre a problemàtiques globals com protegir la biodiversitat en totes les seves formes, prevenir la contaminació, frenar el canvi climàtic, fomentar les energies renovables, acabar amb l’era nuclear, cercar models de consum i agricultura més sostenibles i promoure la pau.

A la Flor de Maig ens reunim les voluntas del grup local de Barcelona per coordinar la nostra participació a les diferents activitats que s’organitzen per recolzar les campanyes de Greenpeace. Si vols unir-te al grup, passa per la Greenwire (https://greenwire.greenpeace.org/spain/es-ES) i comença a informar-te de com pots cuidar el món amb nosaltres!

info@laflordemaig.cat
C/Doctor Trueta, 195. Poblenou