F-Art

Grup actoral col·laboratiu per al desenvolupament d’accions teatrals

Grup actoral col·laboratiu per al desenvolupament d’accions teatrals
Som un esforç col·lectiu de posada en comú del bagatge, experiències i formació prèvia de les persones que formen aquest col·lectiu teatral.
 
Mitjançant sessions i tallers teatrals hem treballat un mètode d’aprenentatge, creativitat i col·laboració per aprofundir la nostra formació teatral on fem servir diversos idiomes com a mitjà d’aprenentatge i confusió creativa
 
D’aquesta confusió i barreja neix el nostre primer projecte: The Suitcase, volem dir La Maleta o és La Suitcase? . Una petita obra amb tres parts independents (càpsules) però relacionades entre sí. Es una obra bilingüe (Castellà i Anglès) orientada a un públic que tingui interès en els dos idiomes i en el teatre. Va sorgir d’un conjunt de Sessions Creatives.
Encara que en un futur proper serem milers, f-ART, avui en dia, es compon de:  Adrian P. Smith, Geppe Monrós i Alex Armesto, persones amb experiència en el món del teatre, en el dels projectes audiovisuals i en treballs diversos amb component interpretatiu (anuncis, curtmetratges, etc.).
Tots nosaltres agraïm sincerament el suport de La Flor de Maig, el mitjans que ha posat al nostre abast i, sobre tot, la seva capacitat de comprensió per a projectes col·lectius, populars i solidaris com f-ART.

f-ART@versiondigital.com

info@laflordemaig.cat

C/Doctor Trueta, 195. Poblenou