A l’Ateneu Popular La Flor de Maig estem preparant el carnestoltes i portem una proposta per sumar forces conjuntament 🤡✊

Anirem disfressades de mort del barri, escenificant el desterrament que vivim les veïnes treballadores per la gentrificació. Això ens interpel·la a totes i creiem que pot ser una acció a nivell de barri si fem pinya juntes! 💪🍍

Ens calen mans per fabricar les disfresses, principalment un taüt gegant  i, sobretot sobretot, gent que vingui a la rua. Tindrem materials per pintar cares i algun accessori més (barret, vel, ulleres de sol), però la idea és que cadascú porti vestimenta d’enterrament (tot de negre dol).

📅 Dies de preparació de disfresses: 15/01, 18/01, 23/01, 24/01 a les 18.00h a la Flor de Maig

🥳 Rua de carnestoltes del Poblenou (10 febrer) a l’ateneu (hora per definir, la fem arribar quan la Coordinadora d’Entitats la comuniqui)