Dilluns 6 de març ha sortit a la llum el primer número del Zum-Zum, el fanzine periòdic de l’Ateneu.
El Zum-Zum és un mitjà d’expressió propi, autogestionat per les persones de la Impremta Col·lectiva, i tu també en pots formar part. L’objectiu de tenir aquest mitjà és poder dotar-nos d’una eina, un altaveu per la nostra veu! Ens sembla urgent, en el clima de crisi ecosocial a tants nivells, poder presentar un discurs propi ense haver de passar pel filtre d’altres mitjans. També és una eina de cohesió, un espai de trobada de tothom qui vulgui aportar, escrivint, dibuixant, aportant idees, maquetant o imprimint.
Propaganda i agitació per al veïnat del barri per aportar en la construcció d’un món nou!
Ja el teniu en físic a la Flor de Maig o en altres espais del barri, com el Casal de Barri, la Biblioteca o la Insòlita.