EnsPlantem_07_09_2016Nota de Premsa

NOVA CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA DE LA PLATAFORMA #ENSPLANTEM

  • La Plataforma reprendre la seva activitat després de l’aturada estiuenca.
  • La setmana passada un grup de veïns i veïnes del barri va realitzar una concentració al carrer Llull/Llacuna per denunciar les vibracions i esquerdes ocasiones per les obres de un nou hotel.

La Plataforma  #EnsPlantem reprendre la seva activitat després de la relativa aturada estiuenca. D’aquesta forma convoca al veïnat del Poblenou a una nova assemblea que es celebrarà a les 19.00 h.- el dimecres 7 de setembre a la Rambla del Poblenou, front al Casino de l’Aliança.

Entre els objectius de l’assemblea estarà el debat, disseny i calendarització de noves accions al barri amb la idea continuar cridant l’atenció sobre el procés accelerat de turistificatzió, així com de les seves conseqüències, que està vivint el Poblenou. Hem de recordar que, al barri, existeixen 32 hotels amb més de 12.000 llits. S’espera, a més, la construcció de 8 nous hotels i hi ha comptabilitzats més de 700 pisos turístics.

A més, des de #EnsPlantem volen manifestar, a més, els perjudicis, fins i tot físics i per la integritat de les persones, que les noves construccions esten portant a terme al Poblenou. Un bon exemple d’això és el soroll, les vibracions i la aparició d’esquerdes ocasionades a alguns edificis de la cantonada entre el carrer Llull Llacuna degut a les feines de edificació d’un hotel en les immediacions.

Recordem que la Plataforma demana que Poblenou sigui considerat al PEUAT Zona 1, de decreixement de places turístiques, donada la massificació existent, i també l’exigència d’aturada de construcció dels nous hotels projectats al Poblenou.

Barcelona, 05 de setembre de 2016

Per més informació:

apoblenouensplantem@gmail.com