bandera_PauNota de premsa

VEÏNS DEL POBLENOU CELEBRARAN, AQUEST DIVENDRES, UNA ASSEMBLEA OBERTA I UN SOPAR AL MIG DE LA RAMBLA DEL POBLENOU

  • L’objectiu de l’acció es doble: Per una banda, visibilitzar la necessitat de re-apropiació dels carrers i plaçes de la ciutat per part del veïnat i, per altra, donar a conèixer la Plataforma #EnsPlantem, sumant suports.
  • La Plataforma, a través de diferents entitats del Poblenou, s’ha adherit a les al·legacions presentades al Pla Especial Urbanístic d’Allotjament Turístic (PEUAT) per l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS).

El proper divendres dia 17 de juny, a les 20.00 h.-, els veïns i veïnes del Poblenou agrupades sota la Plataforma #EnsPlantem, portaran a terme una assemblea oberta i un sopar “de traje” a la rodona situada front al Casino de l’Aliança, al mig de la Rambla del Poblenou.

L’idea darrera aquesta acció es, per una banda, realitzar una re-apropiació veïnal d’un espai emblemàtic del barri que, avui dia, ha estat arrabassat pels bars i restaurants amb les seves terrasses i, per altra, a més de sumar suports a les accions fins ara realitzades, informar sobre el passos donats en relació a les al·legacions al PEUAT i dissenyar les properes accions al barri.

En relació a les al·legacions presentades al PEUAT en el marc de l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS), la Plataforma demana que Poblenou  sigui considerat Zona 1, de decreixement de places turístiques, donada la massificació existent, i també l’exigència d’aturada de construcció dels nous hotels projectats al Poblenou.

Barcelona, 16 de juny de 2016

 

Per més informació:

apoblenouensplantem@gmail.com