jardí1Després d’haver tornat a recuperar el Jardí de la Flor, que havia estat tapiat per la propietat aquesta matinada, s’han presentat dos homes de part de la propietat amb actitud amenaçadora. Han gravat a totes les persones que eren al Jardí de la Flor i quan se’ls hi ha demanat què estaven fent i que marxessin han respost amb una actitud agressiva i amb insults.

Unes hores més tard, a mitja tarda, s’ha tornat a presentar al Jardí de la Flor un home de part de la propietat i amb amenaces, insults i coaccions ha comunicat que “o marxàvem o ens agafarien pels cabells i ens traurien a fora”.

Aquests fets no fan més que evidenciar que l’especulació amenaça i destrueix els espais veïnals, participatius i populars del barri. El jardí de la Flor era un solar que portava més de 20 anys en desús i en males condicions, i ara és un espai amb vida, obert al barri i a la participació veïnal i amb l’esperança i possibilitats de futurs projectes per i per a els i les veïnes de Poblenou. Davant d’això, volem denunciar que la propietat –que cal recordar que resideixen a Pedralbes–  estan utilitzant mecanismes il·legals, d’intimidació i coacció cap a veïns i veïns del barri, i remarcar també que la Flor de Maig hem tingut una actitud pacífica en tot moment i no hem respost a les amenaces ni intimidacions.

 Ells es lucren destruint, nosaltres ens fem més fortes construint! El Poblenou per les veïnes! Juntes som més fortes!