Què és “Balladona”?

Una activitat dirigida a dones amb l’objectiu de generar un espai d’oci i diversió, on les participants podran gaudir d’un temps dedicat a elles mateixes.

Mitjançant dinàmiques de facilitació de grups, consciència corporal, moviment i dansa oriental, les dones podran adquirir recursos específics per al seu benestar emocional i físic. Els tallers, de 2h i mitja de durada, començaran amb dinàmiques més dirigides per a anar poc a poc augmentant la distensió i la dansa lliure. Al final, s’oferirà un pica-pica i una estona per compartir de forma relaxada.

Tots els tallers contaran amb un servei de cangur per garantir que totes les dones hi puguin accedir.
Quan es faran els tallers?

Els tallers es realitzaran un cop al mes, els divendres a la tarda a l’Ateneu Flor de Maig. El primer serà el proper divendres 29 de maig. Us demanem, que en la mesura que us sigui possible feu difusió i convideu a les dones de la vostra entitat que puguin estar interessades.balladona