Aquest any al barri el març serà més lila que mai. Reivindiquem el Dia internacional de la Dona treballadora emmarcat en les jornades de lluita de la Vaga de Totes! Tot d’actes per reivindicar un cop més que la Revolució serà feminista o no serà!

Comencem amb Cafeta feminista a la Flor de Maig dijous 5 de març.

Aquest dijous el grup I Visqueren felices ens llegiran alguns dels seus relats…. Comencem dijous amb el tret de sortida de les activitats d’aquesta setmana de lluita feminista. Hi haurà kafeta amb menjar i cerveseta
I visqueren felices

La literatura lèsbica escrita al llarg de la història és pràcticament nul·la o pren forma de tragèdia. Aquest fet contribueix a la invisibilitat que les lesbianes patim i a la creació d’un imaginari negatiu. La nostra sexualitat, els nostres cossos, la nostra vida no apareixen representats a la literatura i, quan ho estan, és a través de drames, de relacions tortuoses, d’infelicitat i de suïcidis. Aquest silenciament no és fruit de l’atzar sinó més aviat del perill que les lesbianes representem: la demostració que una dona sense un home és com un peix sense bicicleta.

De la necessitat de canviar aquesta situació, va sorgir «I visqueren felices…». El projecte convidava lesbianes, trans i dones en general de totes les edats a escriure contes, fotonovel·les, contes il·lustrats o còmics amb tres condicions bàsiques: que hi apareguessin personatges lèsbics, que tinguessin un final feliç i que estiguessin escrits en català.

Divendres 6 de març concert en directe de Wey&Huella!

Estrena del curt-metratge “Stone Heart” a la Flor de Maig i concert de Wey&Huella, un duet que transmet tot el sentiment a través de la seva música. No t’ho perdis!

11016131_10205866624738516_5770280948906049416_o

Acabarem amb la Cloenda del Cicle aDONA’t també a la Flor.
El dia 7 de Març conclou el III Cicle Feminista aDONA’t.
Et convidem a la Festa de Cloenda, a partir de les 20h a l’Ateneu Popular La Flor de Maig:
Encetaran la jornada, les companyes del Fort Pienc amb els Monòlegs de la Vagina.
Seguirà la Mariona Vilar (component de Melgamah) amb els seu repertori de música d’autora i d’arrel.
Per continuar amb el concert de les tarragonines Roba Estesa, amb folk, rumba i adaptacions de música tradicional.
I conclouran, des de la Vila de Gràcia, PD Cuca; i PD Ovàries, des del Fort Pienc.
T’ho perdràs? Tindrem sopar i beguda a preus populars!!
CREIXEM, COMPARTIM, COMBATEM!!

VagaDeTotesP9IMG-20150227-WA0000adnat