I si un trist atzar m’atura i caic a terra
porteu tots els meus cants
i un ram de flors vermelles
a qui tant he estimat,
si guanyem el combat.

Amb aquest versos recordem en Martí però des de l’estima de les qui hem viscut i lluitat al seu costat volem retre un petit homenatge més, aquest cop, a la nostra manera.
En un dels espais de lluita on vàrem aprendre i conviure, a la Flor de Maig i de la millor manera, amb un dinar a càrrec de Recooperem, la cooperativa de treball en la qual en Martí participava, aquest diumenge 28 de març us convidem a passar amb nosaltres una bonica estona. 
D’una manera poc convencional però amb tot el sentiment recordarem en bona companyia tot el que en Martí ens ha ensenyat i hem viscut al seu costat. 
El dinar consistirà en paella, amb opció vegana, aigua o vi i macedònia a un preu de 4 euros. Esteu totes convidades.

Per tal de saber quanta gent vindrà a l’acte d’homenatge al Martí aquest diumenge us fem arribar un Doodle (enquesta) on podreu posar si assistireu, a continuació. Només heu d’entrar clicant “Participa ara!”, afegir el vostre nom (o pseudònim) al requadre blau i clicar sobre el quadradet del costat. Finalment “Guardar”.