DATA DE DESALLOTJAMENT DEL BANC EXPROPIAT PER A LA 2ª QUINZENA DE NOVEMBRE!

NO MARXAREM

El desallotjament del Banc Expropiat es podrà produir en qualsevol moment de la 2ª quinzena de novembre. Ja tenim la data, però no ens entristeix ens encoratja. Igual que vam aprendre amb Can Vies, és en les situacions més dures que podem donar el millor de nosaltres mateixes. Desallotjament com a oportunitat, com a repte, com a declaració d’intencions. I és que no sabem viure la vida d’una altra manera, perquè quan hem crescut des de la derrota negar-nos a obeir els seus mandats és pura necessitat. És un primer pas, però prou important. Per això tenim ben clar des del principi que resistirem aquest desallotjament.

RESISTIREM

Portem més d’un any preparant aquest desallotjament. Durant aquest temps han desallotjat La Carboneria i l’Ateneu de l’Eixample; amb Can Vies ho van intentar i entre totes ho vam aturar. Han sigut temps intensos que ens han marcat molt a les persones que habitem el Banc Expropiat. Experiències que ens han fet pensar i repensar com ens imaginàvem un futur desallotjament del Banc Expropiat. Ara ja no tenim temps per a somiar més, encara millor, ara és l’hora de construir entre totes aquesta resistència.

Les companyes del Casal Popular Tres Lliris també es troben sota amenaça de desallotjament; no ens cansarem de dir-ho: defensar el Banc Expropiat ha de ser també defensar el Casal Popular Tres Lliris, perquè no entenem la nostra resistència sinó és colze a colze amb les nostres germanes del Casal igual que sabem que elles també estan amb nosaltres.

US NECESSITEM

Fa uns mesos els hi demanàvem a les companyes de Can Vies que resistissin perquè defensar el seu espai era defensar tots els altres centres socials. Ara ens sentim una mica amb la mateixa responsabilitat. Amb el desallotjament del Banc Expropiat està molt més en joc que només aquest espai, nosaltres ho sabem i els que ens volen desallotjar també. Serà al carrer, perquè no pot ser en cap altre lloc, on es tornaran a mesurar les forces entre aquest vell món que agonitza i aquell que estem intentant construir des de mil òptiques i llocs diferents. És una gran responsabilitat que sabem que no podem portar soles, per això us necessitem perquè el Banc Expropiat també sou vosaltres amb totes les accions contra Catalunya Caixa el passat any; perquè són les Xarxes d’Aliments que comencen a brotar arreu; perquè són els 9 bancs expropiats que ja existeixen pel territori i que s’han de multiplicar fins l’infinit.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i aturem el desallotjament.

Defensem el que estimem! Preparem-nos per a la resistència!
No marxarem, resistirem, us necessitem…