ACTIVITATS DE LA SETMANA

Després de la profitosa Assemblea General de la Flor de diumenge on vam debatre sobre la cessió i el model de l’ateneu al barri, continuem amb l’activitat constant. Aquesta setmana:

Dimecres 17 Convoquem la darrera Coordinadora de Comissions i Col·lectius d’aquest any. A les 18.30h.

Ja ens acomiadarem fins el gener de 2015!

Dijous 18 de desembre: Continuem amb els Dijous a la Flor

Activitat dijousCom la majoria ja sabeu la Flor de Maig ja és del barri i els col·lectius que hem fet d’aquell espai casa nostra ens proposem que sigui un espai de gresca però també de convivència, debat  i reflexió.

Cada dijous s’ha previst una activitat i el dia 18, l’Assemblea Solidària contra els Desallotjaments pren la paraula i fa una proposta lligada a un tema que, malauradament, dia a dia és d’actualitat.

Aquesta setmana l’Assemblea Solidària contra els Desallotjaments presenta Mirades cap a les fronteres d’Europa Sud que ens aproparà, de la ma de dues persones expertes, a la crua realitat d’una injustícia que entre tots i totes hem d’aconseguir canviar.

Us animem a fer un forat a la vostra agenda per compartir coneixement, debat, sopar i pica pica.

Jornada per la desobediènciaDivendres 19: Jornada per la desobediència a càrrec d’Arran del Poblenou

Aquest divendres us presentem gràcies a Arran del Poblenou una interessant xerrada on es presentarà el nou llibre editat conjuntament entre Alerta Solidària i Tidre de Paper “Quan la por canvia de bàndol” sobre experiències desobedients i la seva repressió. A més a més Comptarem amb la presència d’iniciatives referents en aquest àmbit.

Seran presents Alerta Solidària amb David Aranda, organització antirepressiva; Desobeïm amb Joan Sebastià Colomer, nascuda a partir del 9N; la PAHC de Sabadell (Albert Jiménez), Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell i un dels co-autors del llibre “Quan la por canvia de bàndol”.

En acabar, Festa per la desobediència!

Per donar el tret de sortida a les Festes de Nadal una festa ben animada per PD Cuca, PD #Aixòéscomtot i PD Trip’s on fire! Vine i passa una bona estona amb la música més animada, comencem les vacances i celebrem la fi dels examens a la Flor de Maig.

10850221_307727576087761_3974911911080791315_n

A més, i com sempre, podeu participar de les activitats que es fan regularment a la Flor: Coral de la Flor de Maig, CorAureal, Ping pong, Flor de drap, espai jove, ioga

Per més informació podeu consultar el calendari a la nova web: www.laflordemaig.cat