Continua l’activitat a la Flor de Maig constant i variada, per a tots els públics i gustos.

Actualment a l’Ateneu es duen a terme tot d’activitats diverses que omplen l’espai de vida tots els dies de la setmana. A La Flor de Maig pots trobar:

– Dimarts: [CANVI ! ] A partir d’ara l’Assemblea Solidaria contra els Desallotjaments durà a terme la seva activitat només els dimarts a partir de les 18h.
– Dimecres: [IMPORTANT] Dia de la Flor. Entre totes fem crèixer la Flor: com espai veinal autogestionat la Flor necessita de la participació de totes per funcionar. Els dimecres ens coordinem i millorem l’espai. A partir de les 20h Coordinadora de Comissions i Col·lectius i cada quinze dies a les 18.30 millorem l’espai. Propera jornada de coordianació i manteniment dimecres 12 de novembre (18:30h).
A més a més, com el curs passat, continuem amb el Ping Pong veïnal a càrrec de la Cooperativa Pimponera Pala Perduda (si vols més informació sobre el ping pong visita l’apartat del web)
[CANVI ! ] El Ioga i la Coral de la Flor de Maig passen del dimarts al dimecres, amb el mateix horari, Coral 19.30 i Ioga 20.30.
[NOVETAT ! ] A partir d’ara el projecte artístic Now Poblenou trasllada la seva seu a la Flor de Maig, dimecres i dijous.
– Cada dijous: [NOVETAT ! ] Els dijous a la Flor. A partir d’ara cada dijous un dels col·lectius/projectes que participen de l’espai de la Flor de Maig oferirà activitats els dijous. Estigueu atenetes, podeu trobar tot tipus d’activitats molt interessants, classes obertes, xerrades, passes de vídeo, debats, exposicions… Els dijous vine a la Flor de Maig! També oferim sopar i beure a preus populars.
Aquest dijous: xerrada “La situació i les reivindicacions dels pobles indígenes de Bolívia: el cas dels Yampala” amb Humberto Guarayo, membre del poble indigene de Yampala i Tahi Albergo de l’ONG Ralidades i membre de l’Observatorio de Derechos a partir de les 19.30h. Una conversa sobre la realitat dels pobles indígenes de Bolívia i la seva relació amb el govern del Movimiento al Socialismo, encapçalat per Evo Morales. En concret, parlarem amb Humberto Guarayo, el qual està participant en un procés de lluita amb l’estat bolivià per a ser reconegut com a poble i els drets que això implica. Per tant, intentarem conèixer, la realitat dels pobles indígenes de Bolívia, quins drets es reivindiquen com a poble, quina posició està tenint el partit d’esquerres al govern i quina relació proposen tenir amb la resta de pobles i l’estat de Bolívia. També coneixerem el projecte “Observatorio de Derechos”, un interessant projecte per assolir drets fonamentals pel conjunt de la població.
IMG-20141103-WA0007
Com sempre, la Cooperativa de Consum La Unió continua omplint de verduretes i fent el repartiment a l’ateneu cada vespre de dijous.
– Divendres: Espai Jove de la Flor de Maig. Continuem impulsant des d’Arran del Poblenou i ara la Xemeneia (Coordinadora d’entitats juvenils del Poblenou) un espai per les joves del barri on poder gaudir d’un oci alternatiu i autogestionat. Aquest divendres a l’Espai Jove: Festa organitzada per la Xemeneia amb PD Saraus i PD Castors.
A més a més, [NOVETAT ! ] es posa en marxa el projecte coral CorAUREal. Cada divendres de 18.30 a 20.30. Més informació a l’apartat PROJECTES.
– Dissabtes: Els dissabtes a la Flor de Maig es duen a terme activitats puntuals per autogestionar diferents projectes de transformació social. Si vols fer una cafeta a la Flor posa’t en contacte al correu de la Comissió d’Activitats i vine a presentar el teu projecte a una Coordinadora els dimecres a la tarda.
Aquest dissabte 8 de novembre, per acabar de celebrar la diada de la Catalunya Nord totes aquelles que no hagin pogut pujar i per començar a escalfar els motors d’un gran dia de mobilitzacions com serà el 9N: Festa pels Països Catalans! A partir de les 20h sopar de pinxos i musica a càrrec de: PD Vermutets i Verduretes, PD Eyjafjallajokull i PD Cuca. Organitzada per les assemblees d’Arran al Barcelonés.
FESTA PPCC

Si vols dur a terme una activitat puntual, constant o intermitent a l’ateneu o vols participar del projecte pots posar-te en contacte amb la Comissió d’Activitats a través del correu activitatsflordemaig@gmail.com.
Per més informació sobre les activitats i els projectes que actualment participen de la Flor de Maig pots visitar l’apartat CALENDARI del web on trobaras actulitzades les activitats que es fan cada setmana i la informació d’horaris i sala. Si vols més informació sobre els projectes i els col·lectius en concret que fan activitats constants (descripció, objectius…), trobaras una descripció detallada a l’apartat PROJECTES i COL·LECTIUS.