Ja fa dos anys que la Flor de Maig torna a ser del barri. Què millor per celebrar-ho que fer una festa!

Divendres 28 de novembre a les 21h

Us convidem a participar a l’aniversari de l’Ateneu, amb el millor ambient i rodejades de la màgia que transmet un espai amb un contingut històric que traspassa generacions per continuar reivindicant la memòria obrera del nostre barri. Ja fa dos anys de la recuperació de l’Ateneu i des d’aleshores l’autogestió veïnal d’aquest projecte que ha anat creixent, l’ha convertit en el que és ara: un viver d’iniciatives de transformació social que treballa, des de la base, per canviar l’ordre social i econòmic establert.

Des de fa dos anys que l’Ateneu La Flor de Maig, recuperada per una colla de veíns i veïnes del barri del Poblenou, funciona de manera autogestionada, de forma assemblearia, amb l’objectiu d’enfortir el poder popular cap a un procés de transformació social. És per això que volem celebrar dues coses: en primer lloc, celebrar l’esforç de totes les veïnes que ha fet possible el bon funcionament d’aquest projecte i en segon lloc, celebrar que gràcies a la pressió exercida la Flor passa a ser un espai del barri: celebrem que el poder popular ha aconseguit que un espai com la Flor, representatiu del cooperativisme obrer, torni als seus legítims propietaris: el poble de Poblenou.

Amb aquesta magnífica excusa us convidem a totes a paticipar i a compartir amb nosaltres aquesta vetllada, bon ambient, bona música… la millor combinació per aquesta celebració.

El 28 de novembre: Celebrem el poder popular! Dos anys d’autogestió de l’Ateneu La Flor de Maig!

Entre totes, ho podem tot!