Arran de Poblenou (l’antiga Assemblea de Joves del Poblenou) som un col·lectiu juvenil i de base que sorgeix amb l’ambició de ser l’òrgan canalitzador de les demandes del jovent del barri, aspirant així, a convertir-nos en l’espai de trobada dels i les joves poblenovines amb un esperit crític vers la situació en que està immers el barri.

La nostra tasca com a Assemblea de Joves del barri és la de pensar, debatre, qüestionar i actuar per tal de construir una resposta crítica en front les diferents problemàtiques que patim en tant que joves, estudiants, treballadores o veïnes…

Si vols saber més coses sobre l’Assemblea d’Arran del Poblenou et convidem a venir a la xerrada “Què és Arran del Poblenou?” el proper dijous 23 d’octubre a l’Ateneu La Flor de Maig. Comptarem amb la participació d’Albert Martín, ex-militant de l’AJP, Gemma Domenech, militant actual d’Arran del Poblenou, Berta Valenciano, membre de 9 Gats del Taulat entitat participant de la Xemeneia i un membre de l’Ateneu La Flor de Maig.

Què és Arran acabat