Des de la Cooperativa La Unió-La Datzira volem convidar-vos a la Xerrada-Vermutet sobre el model de les AMAPs (Acords pel Manteniment de l’Agricultura Pagesa), tant estès a la veïna França. Vindran membres de La PACA a explicar-nos com funcionen i quina experiència de consum ecològic tiren endavant. També intervindrà la Paloma, productora de La Datzira. Des del convenciment que som una AMAP, La Unió-La Datzira volem aprofundir, a través d’aquesta xerrada oberta a tothom, en els valors però també en els problemes en què ens trobem quan ens associem consumidores i productores, i compartim beneficis però també riscos.

A les 12 h. s’iniciarà la Xerrada, seguida d’un Vermutet a base de pintxos i tapetes i l’actuació del guitarrista Rafael Cameras, presentant “Guitarra Trashumante”.

20140410-094826.jpg