Aquest divendres 28 de març a les 19h es celebrarà a l’Ateneu Popular la Flor de Maig un acte en solidaritat de set independentistes represaliades.
L’11 de setembre del 2013, acabats els actes de la Diada, diverses persones foren retingudes i identificades pels Mossos d’Esquadra, entre elles un veí del barri,  Jordi Garcia membre actiu del teixit associatiu i polític del Poblenou El febrer passat les set independentistes foren citades a declarar a l’Audiència Nacional per ultratge a la bandera espanyola.
Durant l’acte s’exposarà la situació repressiva als Països Catalans, encapçalada per les polítiques de seguretat dels governs de PP i de CiU. La xerrada anirà càrrec d’un membre del col.lectiu antirepressiu Alerta Solidària.
En acabat es celebrarà una cafeta solidària per sufragar els costos legalsd’aquest i altres cassos repressius.
Organitza: Esquerra Independentista del Poblenou

cartell docu colorA les 19h: Inciem el Cicle de Documentals a la Flor. Aquest mes dedicat a la temàtica: “Drets de les Dones”.
Comencem amb la projecció d'”Aguantando el Tipo“.

Fitxa Documental: 2008> 23 min. Espanyol, català.
Dirigit Encarna Martínez
Rodat a Barcelona i Sabadell
Des de 1983 fins el 1989, 337 obreres de l’empresa Jaeger Ibérica ( filial FIAT), actual Magneti Marelli, van lluitar contra la discriminació salarial que patien respecte els seus companys. Pioneres a Espanya en aquest tipu de lluita, van influenciar a altres empreses de com Puig o Fontaneda.