Sala d'estudi Flor de Maig

Dilluns 18:

– Estrenem Sala d’estudi a La Flor de Maig! Cada dilluns de 18 a 21h pots venir a estudiar a la Flor, un espai de tranquil·litat on podràs concentrar-te i mai faltarà espai.

– De 12.30 a 15h: Continuen els assajos de María La Culpa, una companyia de teatre que es caracteritza per la comèdia melodramàtica musical, inspirada en les telenovel·les llatinoamericanes i cantants hispanoamericanes dels anys vuitanta a manera de satírica.

Dimarts 19:

JORNADA DE CURRO de 17 a 22h

COORDINADORA DE COMISSIONS I COL·LECTIUS a les 19.30h

A més a més, i com cada setmana:

– De 10 a 13h: Taller de lactància.

– De 18 a 21h: Continua el seguiment pels papers dels veïns de la Nau de Puigcerdà per part de l’Assemblea Solidària contra els Desallotjaments.

10520922893_cc9ec27cb7– De 19 a 21h: Assemblea de l’Hort Indignat de Poblenou 2. Un grup de veïns i veïnes indignades del Barri del Poblenou de Barcelona que impulsem la recuperació i re-utilització col·lectiva d’un solar per crear un Hort Urbà Comunitari. Un espai públic que sigui agradable i on es puguin desenvolupar, per la interacció, participació i gestió de les persones, activitats compartides.

– De 19.30 a 21h: Assaig de la Coral La Flor de Maig.

– De 20 a 22h: Ioga

Dimecres 20:

– De 16 a 20h: Estrenem activitat! Inici del grup veïnal de Ping-Pong.

– De 20 a 22h: Assemblea Social del Poblenou. Som un grup de persones indignades convençudes de que un altre món és possible e imprescindible. Som un grup de veïns i veïnes del Poblenou amb ganes i forces per lluitar per una transformació justa de la societat.

1400570_437232089733573_390376755_o

– De 18 a 20h: La Flor de Drap, el projecte tèxtil amb l’objectiu de canviar la visió consumista de la roba també estrena un espai d’arranjaments on pots acudir si necessites que t’arreglin qualsevol cosa de roba. També inclou una botiga de roba gratis.

– Vespre: Com cada diumecres segueixen els Dimecres de la Flor, organitzats per la Cooperativa de Treball Recooperem.

Sopar de barri i arts en viu: Sopar de Patates + Concert de Ual.la!

Dijous 21:

– De 18 a 21h: Coordinadora d’assemblees de Facultat.

– De 18 a 21h: Continua el seguiment de les Naus desallotjades per part de l’Assemblea Solidària contra els Desallotjaments.

ub central

– De 20 a 22h: Repartiment de la cistella de la Cooperativa de Consum La Unió La Datzira. La cooperativa la Unió és un projecte d’alimentació ecològica nascut a Poblenou l’any 2006 format per consumidores i productores d’aliments ecològics. Els aliments són llaurats, cultivats, recollits i/o elaborats al Mas La Datzira (Moià).

– De 20.30 a 22h: Swing! Taller per aprendre a ballar Swing i a partir de les 21h Jam.

– Vespre: El paradigma del sistema educativo. 20h Passi de vídeo i posterior debat. Tot seguit musica amb PD Barbie i pitxtos a preus populars. Organitza el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (Sepc) de la Facultat Central de la Universitat de Barcelona. 

Divendres 22:

– De 19 a 22h: Assaig de la Companyia de Teatre Virginia Frias.

Violència de Gènere Model 1– Al vespre: Com cada divendres ESPAI JOVE de la Flor de Maig. El dia 25 de Novembre reivindiquem el dia contra la violència de gènere i amb aquest motiu em decidit dedicar l’espai jove d’aquest setmana a aquesta temàtica. Vine a veure el film Acusados (1988) a partir de les 19.30h i despres debatrem sobre la pel·lícula i altres aspectes com: Com patim violències a l’espai públic? Com afrontem i acabem amb la por que sentim les dones a l’espai públic? Quines estratègies seguim des de l’àmbit privat i l’àmbit col·lectiu per empoderar-nos ? Com entenem l’autodefensa feminista? Com construïm relacions sexo-afectives sanes?
22:00h Pintxos per sopar
23:00h NIT DE PDs: PDs xemeneia
PD Castor, PD Saraus i PD Vermutets i Verduretes

Dissabte 23:

reultilitzacio

– Aquest dissabte 23, segona sessió del Taller de Reutilització Creativa.

Apunta’t mitjançant el correu poblenoucreatiu@gmail.com.

– Vespre: Cafeta Arts Marcials   

Diumenge 24:unnamed (1)

– Matí: El Vermutet de la Flor torna aquest mes de novembre després de l’adrenalina de les festes de l’aniversari de la Flor!
Per retrobar-nos i tornar a fer uns bons balls, farem un veritable viatge als Balcans! Concert – MISTHO + Guest’s (Gypsy Music )
Mishto neix a la carrers i terrats de Barcelona, units per la cultura Gypsypunk obren la maleta i fan viatjar per la cultura nòmada.
La presència del fotògraf Jordi Oliver i el seu treball fotogràfic sobre la cultura gitana des del Rajastan fins a Espanya, amb la presentació del seu llibre “GYPSY SOUL” i una projecció de les seves fotografies.
DJ GROUNCHOO ★  BALKAN PARTY !(GYPSY /BALKAN BEAT )
Conegut pel seu bigoti i pinta de Groucho Marx, Dj Grounchoo proposa un set explosiu de música festiva que promet fer ballar amb beats d’Europa de l’Est.