La resistència complica l’intent de desallotjament de Can Piella que ja s’allarga més de sis hores

A les sis del matí ha començat l’intent de desallotjament de la masia de Can Piella, a Montcada i Reixac. La gent que hi resisteix s’ha distribuït per molts punts de la finca. Hi ha gent encadenada als boscos que envolten la masia i en un sofisticat dispositiu a uns quinze metres del terra, lligat amb tensors, per sobre del sostre de la masia. Des de Can Masdeu, l’Observatori del Deute en la Globalització o les entitats veïnals de Montcada i Reixac i La Llagosta fan una crida a donar suport a la resistència. Pagesos de La Llagosta que donen suport al projecte autogestionat van obrir forats als camins d’accés que ara els mossos intenten cobrir amb terra per passar-hi amb els furgons. En el conjunt de l’actuació hi participen més de 20 furgonetes d’antiavalots.

Mijançant: www.setmanaridirecta.info/noticia/brigada-mobil-comenca-desallotjament-can-piella

Des de l’Ateneu Autogestionada la Flor de Maig el nostre ple suport a Can Piella. Continuarem construint alternatives a aquest sistema. Totes amb Can Piella.

Avui celebrem els dos anys de 15M, i avui han detigut Urtza Alkorta que resistia enmig d’un mur humà al País Basc, han desallotjat Can Piella, han entrat a la seu de la CNT de Sabadell, han tallat d’aigua al bloc de la PAH de Salt i esperem el desallotjament del rectorat de la UAB.

Tot i això, no ens aturaran. Ens farem més fortes.

Un grup de suport a Can Piella creat a Barcelona ha convocat per avui a les 16h una concentració als Jardinets de Gràcia de Barcelona per donar suport a la resistència del projecte agroecològic.