Aquest cap de setmana centenars de veïnes han participat en les jornades de reinauguració de La Flor de Maig. El dissabte 15 de desembre a les 18h van començar els actes amb una xerrada a càrrec de tres dones que havien estat sòcies i treballadores de la Flor de Maig en el temps que va ser cooperativa (abans de al Guerra Civil). També hi van participar una dona en representació de l’etapa de l’Ateneu popular a la Flor i una jove que va explicar els projectes d’aquesta nova etapa. El diumenge 16 va començar al migdia amb la participació de 200 persones en la cercavila (vídeo de BTV), acompanyada de diverses batucades i timbalers d’algunes escoles del barri, que va recorrer diversos carrers del Poblenou.

El dissabte al vespre va ser el moment de les actuacions musicals a càrrec dels grups Reach, Extra-T rastes i PD Polete.

  

La cercavila va finalitzar amb un dinar popular davant de La Flor de Maig, l’actuació de les cantautores poblenovines Maria Joao i Joan Pobar i el cant coral de l’adapatació de la popular cançó “Les flors de maig” d’Anselm Clavé.

Fotos de POBLENOU.ORG