• Ahir, dissabte pel matí a la Plaça Bernat Calbó, en el marc de l’acte del “Pa amb vi i sucre” vam donar el tret de sortida a la recollida de signatures de suport per poder tirar endavant el projecte engegat a la Flor de Maig.
  • Avui diumenge estarem recollint-ne també a partir de les 18h.
  • Cada dia a la FLor de Maig a partir de les  18h.
  • O de forma on-line AQUÍ

Aquest nou projecte, des de l’humiliat, però amb pas ferm, pretén:

§  Estendre els valors cooperatius de la Flor de Maig i la resta de cooperatives obreres de Catalunya, tant per les relacions veïnals com pels projectes econòmics de consum i producció

§  Donar resposta a les necessitats, els reptes i els desitjos no satisfets en la societat capitalista actual (retallades, pobresa, atur, habitatge, salut integral i de qualitat, sobirania alimentària, igualtat real de gènere, llibertats personals i col·lectives, etc.)

§  Contribuir en la recuperació de la memòria històrica del Poblenou i de la ciutat, posant èmfasi en la història del cooperativisme.

§  Ser un exemple de gestió de la propietat, fent-la col·lectiva i no especulativa, i per tant, molt més beneficiosa pel conjunt de la societat.

§  Comprovar com totes les parts que el maig passat van tancar l’Ateneu Flor de Maig han tingut temps de reflexionar i reconsiderar la seva postura, tot aportant noves solucions.

§  Funcionar a partir d’una organització horitzontal i autogestionada, en consonància amb els valors cooperatius.

§  Ser un espai de trobada i d’enriquiment pels col·lectius i entitats de Poblenou i de la ciutat, tot facilitant el naixement de noves entitats.

Recuperem la Flor de Maig, construïm un barri i un país més lliure i més just socialment!