Des de Flor de Maig estem organitzant un espai de festa major al carrer de l’Ateneu (doctor truta). Les activitats i les festes de festa major són una bona oportunitat per fer activitats per reivindicar algun tema en concret, generar espais de trobada i cohesió per aquelles persones que estan portant a terme alguna lluita i recollir uns calerons per fer front a les despeses que sempre impliquen les campanyes.

És per això que des de l’Ateneu hem volgut obrir aquest espai a col·lectiu que tinguin alguna lluita de transformació social entre mans. Així, aquells que estigueu interessants en tenir una NIT DE FESTA i ACTIVITATS al carrer de l’ateneu el proper 10, 11, 12 o 19 de setembre envieu-nos un correu a flordemaig3@gmail.com abans del 14 de juny amb la següent informació;
· Nom del col·lectiu.
· Campanya concreta (si en teniu).
· Dates disponibles.
_______________________________________
Dates: 10, 11, 12 i 19 de setembre.
Bases: l’ateneu posa l’escenari, el punt de llum, la comanda de begudes i es pot pactar un equip de so conjunt per tots els dies de la festa major.
crida-festaMajor-2015