Kundalini Ioga

Oferim la possibilitat de fer ioga a qualsevol persona del barri i compartim la pràctica setmanal.

El Kundalini Ioga, o també anomenat el Ioga de la Consciència, és un tipus de Ioga que activa la nostra energia poderosa i invisible, fent-la circular a través dels nostres txakres, des de la base de la nostra columna, fins a la coroneta. Aquest tipus d’energia és la que rep el nom de Kundalini, també coneguda com a l’energia de l’ànima. La tècnica del Kundalini Ioga combina postures de Ioga (asanes), tècniques de respiració (pranayames), relaxació i meditació. A més a més, utilitza la repetició de mantres (cants sagrats), per tal de crear patrons mentals positius que porten a la sanació del cos i de l’ànima.

Amb la pràctica del Kundalini Ioga s’incrementa l’energia vital del cos (prana), el benestar mental i l’equilibri emocional. També es redueixen els dolors físics, com el de l’esquena i s’equilibra el sistema nerviós, hormonal i metabòlic.
No es requereix preparació física prèvia, perquè cada iogui va al seu ritme. Som un grup obert i no cal inscripció. A canvi de les sessions, fem intercanvi d’aliments ecològics amb la professora.

yoganarayoga@gmail.com

info@laflordemaig.cat

C/Doctor Trueta, 195. Poblenou