KayaYoga

Des del nostre col·lectiu KayaYoga volem compartir la pràctica de Hatha Ioga.

El terme Hatha deriva de HA, que significa “sol”, i THA, que significa “lluna”, simbolitzant la força vital i la consciència (en altres ensenyaments es diu yin-yang, matèria-energia, ..). El Hatha ioga busca l’experiència d’una unió de la ment amb el cos per conrear un equilibri en nosaltres. La pràctica regular de Ioga ens portarà a poc a poc a connectar millor amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

A més ens ajuda a mantenir sa el nostre cos: correcció postural, força, flexibilitat, salut de la columna, millor respiració, desbloqueig del cos i mobilització de les articulacions i òrgans interns entre altres beneficis.

¿Com practiquem?

Basant en l’estil de Hatha Flow, l’alumna es mou de postura a postura en seqüències sincronitzats amb la respiració, progressant de postures més senzilles a unes més complexes. A través de l’atenció en moviments i respiració aconseguirem una meditació en moviment, una connexió interna, un estat de relaxació i claredat de ment, prestant atenció al que fas en aquest moment: respirar, moure’t, sentir, fluir.

A part de moure’ns, practicarem la meditació i tècniques de respiració, i acabarem la sessió amb una relaxació guiada per gaudir dels beneficiós de la pràctica.

Les pràctiques estan dissenyades per ser el màxim accessible a tots els que vulguin practicar. Hi ha espai per al desenvolupament de cadascú, oferint modificacions segons les nostres necessitats.

Com qualsevol activitat física, en cas de tenir malalties o lesions, els alumnes i alumnes han d’estar segurs si poden practicar Ioga i preguem avisar la professora abans de la classe.

Només cal portar una estoreta i roba còmoda. Normalment comencem la pràctica amb la meditació, per això preguem arribar puntuals a classe per poder aprofitar millor d’aquest preciós temps de silenci.

Ens veiem aviat!

info@laflordemaig.cat
C/Doctor Trueta, 195. Poblenou